ΖΕΡΒΟΣ-Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΖΕΡΒΟΣ ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Στην πορεία, διευρύναμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους μαθητές μας με σκοπό την πληρέστερη μόρφωση και εκπαίδευσή τους. Από το 2000 διδάσκονται, εκτός από την Αγγλική, η Γερμανική γλώσσα καθώς και Πληροφορική. Επίσης παρέχουμε και ηλεκτρονική ενημέρωση (μέσω INTERNET) για την πρόοδο των μαθητών μας.


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας στον εκπαιδευτικό κλάδο, με υπευθυνότητα και συνέπεια, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των γονέων και μαθητών παρέχοντάς τους υψηλού επιπέδου γνώσεις και πληροφόρηση στον τομέα των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και του σύγχρονου κλάδου της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον
με χρήση Διαδραστικού Πίνακα σε όλες τις αίθουσες.


Το εκπαιδευτήριό μας παρέχει πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο προετοιμασίας για την απόκτηση των πτυχίων Αγγλικής γλώσσας του MICHIGAN (ECCE & ECPE), CAMBRIDGE (FCE & CPE), TIE (Test of Interactive English)  που διοργανώνεται από το Council for English Language Schools (ACELS), κυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος ανήκει στοΥπουργείο Παιδείας και Επιστήμης της Ιρλανδίας.
Όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

Ειδικά τμήματα προετοιμασίας μαθητών και ενηλίκων για τις εξετάσεις απόκτησης του πιστοποιητικού πληροφορικής ECDL. Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας με το ECDL  το διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Πληροφορικής.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού