ΖΕΡΒΟΣ-Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Free ECCE Practice Tests

Online Tests

Τα δωρεάν online ECCE practice tests δίνουν την δυνατότητα σε οποιοδήποτε μαθητή ενδιαφέρεται, να προετοιμαστεί καλύτερα για τις εξετάσεις του MICHIGAN ECCE (LOWER B2) ή απλά να εξασκηθεί περισσότερο στο λεξιλόγιο(Vocabulary) & Γραμματική(Grammar) στα επίπεδα των τάξεων Proficiency, Lower, D Senior.

Σας δείνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε 2 DEMO ECCE TESTS & 1 General TEST δωρεάν, χωρίς την χρήση κωδικών!!!

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε τους κωδικούς που θα σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε όλα τα Test  του κάθε επιπέδου ανοίξτε την σελίδα ΑΓΟΡΑ ΚΩΔΙΚΩΝ.

Για μαζικές παραγγελίες (άνω των 2(δύο) κωδικών) για φροντιστήρια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς υπάρχουν ειδικές τιμές(με έκπτωση)! Μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικά σχεδιασμένα Tests και Passwords για το δικό σας φροντιστήριο με το λογότυπό σας στα οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο οι μαθητές του δικού σας σχολείου.

Επικοινωνείστε μαζί μας συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας για να σας στείλουμε αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Τα παρακάτω είναι δοκιμαστικά τέστ (Demo ECCE Tests) τα οποία μπορείτε να κάνετε χωρίς User ID & Password!! Το κάθε ένα Test περιλαμβάνει 35 ερωτήσεις Grammar & 35 ερωτήσεις Vocabulary (σύνολο 70 ερωτήσεις) όπως και το GVR Test στις εξετάσεις του Michigan ECCE (LOWER) !!!

Το παρακάτω είναι ένα δοκιμαστικό τέστ (Demo Test) το οποίο μπορείτε να κάνετε χωρίς User ID & Password!!  Περιλαμβάνει 10 ερωτήσεις όλων των ειδών (Multiple Choice, Gap Filling, Matching, Correct Order, Point to the correct spot in the picture etc.) έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε και να αξιολογήσετε τις δυνατότητές του.

ECCE Test 1 (30 minutes)

DEMO TEST

ECCE Test 2 (30 minutes)

Πατήστε LIKE !! Εάν σας αρέσουν οι υπηρεσίες μας και θέλετε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ test.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού